Welcome to Untouchable's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Links Freebies
Speak Up


this is untouchables
Hate me? GTH dear.
0like to eat this entry
materialistik ?
Dec 13, 2011 | 9:04 PM | 0 beautiful(s)

im back beybeh . tak taula apa yang bz sangat life aku ni aih , sampai jadi super pemalas pun ada dah jugak . *teheee . materialistik ? erghh . main cerita nak aku sebut sekarang ni . sebelum tuh meh dengaq dulu video rakaman ni okeyy .






haihh . amacam ? dah dengaq weyhh ? apa first pandangan hampa kat situation ni ? bagi aku la kann , hell yeah ! memang duit tuh sangat penting zaman sekarang ni . kita tak bole pi kedai and just said "pakcik, boleh kasi beras sekampit? saya bayaq dengan chenta kami" . memang kena maki hamun la kejup lagi . but but pompuan tuu , awat sebelum betunang hang tak pikiaq jauh-jauh ? annoying tau dak perangai macam tu . supposed bila dah tahap betunang tuh , means dah bole terima baik buruk laki tuh , lagipun kerja yang laki tuh buat boley mendatangkan untung apa . dasar otak materialistik . jatuh bangun seorang laki tuh, dya perlukan pompuan kat belakang dya . choyyyy

bagoih jugak laki tuh putuih ja tunang sekarang , tak mustahil satu hari nanti pompuan tuh akan pergi pada laki lain bila rumahtangga susah nanti . Allah dah janjikan yang baik diciptakan dengan yang baik :)

girls kat luaq sana , beringat la masing-2 , jangan jadi macam pompuan ni . ini la baru betoi sifat materialistik . guys pulak , jangan anggap semua girls macam tuh , nope nope . bukan semua macam tuh okeyy , certain je macam tu .


Labels:



OLDER || NEWER