Welcome to Untouchable's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Links Freebies
Speak Up


this is untouchables
Hate me? GTH dear.
0like to eat this entry
buah tangan untuk hampa :)
Dec 16, 2011 | 1:28 AM | 0 beautiful(s)

salam guys . arini mood aku terajin pulak . since aku ni jenis vampire, awal pagi tadi mood rajin nak buat freebies datang :) syokk dak weyhh ? syok dak ? aku buat freebies header dulu . first time buat freebies, harap hampa suka . adek aku BuwlanChenta pun tolong la bagi idea sama tadi pagi . hampa nak pakai header ni nanti hamek je la , but but please credit kat aku tau tau . lengoh bijik mata panda buat , credit sikit ja pun okeyy dahh :) so, neyhh antara header nyaa , enjoyyy ..




"http://i1124.photobucket.com/albums/l569/buwlan/freebies-header-1-1.gif"







"http://i1124.photobucket.com/albums/l569/buwlan/freebies-header-2-1.gif"







"http://i1124.photobucket.com/albums/l569/buwlan/freebies-header-3-1.gif"







"http://i1124.photobucket.com/albums/l569/buwlan/freebies-header-4-1.gif"







"http://i1124.photobucket.com/albums/l569/buwlan/freebies-header-5-1.gif"





Labels:



OLDER || NEWER