Welcome to Untouchable's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Links Freebies
Speak Up


this is untouchables
Hate me? GTH dear.
4like to eat this entry
Malaysia's Next Top Female Blogger
Apr 21, 2011 | 4:28 PM | 4 beautiful(s)

Just now aku terbace entry from Amiera pasal Malaysia's Next Top Female Blogger neyhh Eksaited nye laa aku bukak blog Sandra Azwan sorang designer yang power lahh,dye lahh yang akan buat kontest Malaysia's Next Top Female Blogger nihhh Dye sangat kool la weyhh, siap follow blog aku yang cikai ayam nihh Terkejutt aku (abaikan bilangan followers sebab blog aku notin pun)



Tak sabaqq aku nak join kontestt nihh nanti weyhh.. Bukan pasai hadiahh kaaa hapaa..
Tapi bila tengok tajuk ja punn,tiba-tiba aku rasa macam di hargai pulak sebagai kaum wanita Perghhh.. HAHA.. Biala blog aku tak meletops pun,janji aku nak gak join



Aku sokong sangat kontest neyh so Cik Kacak Sandra Azwan silalah cepat-cepat buat kontest nihh nohh.. Cek tak sabaq dah nihh.. Truja truja Sapala next top model tuhh nanti.. Ehh..next top female blogger laa.. Chaiyokkk :face39: Sapa yang tak follow lagi beliau,maka silalah jemput ramai-ramai meh support SANDRA AZWAN :h:

Sebarkan Ladies Sekalian :face2:

Labels: , , ,



OLDER || NEWER