Welcome to Untouchable's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Links Freebies
Speak Up


this is untouchables
Hate me? GTH dear.
0like to eat this entry
Maggots Dalam Kepala.SERIUS JGN BACA KALAU LEMAH SEMANGAT!
Apr 21, 2011 | 2:19 PM | 0 beautiful(s)

Heyhooo.. Beabad tak hupdate belog nihh haaa.. Haishh,cenala nak maju kann.. Malaih ja keja.. Macam biskut lemauu tuhh.. malas nak bebel macam makcik.. Nahhh.. cuba ampa semuaa tengok picture nihhh..



 Picture Ehsan Encik Google

 Meremang tak bulu roma ampa weyhhh?? Seramm semua bulu kaki bakk annnggggg.. Adoiii.. Kalau rasa mual-mual tuh bek stop jangan tengok dah picture bawah nihh dahh...





  Picture Ehsan Encik Google

See i told u guys jangan tengok kalau mual kann.. WOSHHH ! Bertan tan maggots dalam kepala.. Sure ampa nak tau pasaipa kann?? 

Ada orang cakap maggots neyh berpunca dari makan sushi yang tak dimasak tuh.. Dahla aku ske melahap sushi jugak.. makan sushi sampai maggots bersarang dalam otak yummy ceni ke? tak kan kot kann.. Ada pihak lain pulak kata maggots uncle kat ataih tuh punca sebab dia excident ada luka tapi dia tak mau pi hospital, biaq lama-lama then luka kan of coz naek maggots weyhh.. Tak taula mana betol.. Ampa baca la kat page nihh kayhh  Brain Maggots/Sushi Worm


Labels:



OLDER || NEWER