Welcome to Untouchable's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Links Freebies
Speak Up


this is untouchables
Hate me? GTH dear.
2like to eat this entry
Doodle Lagilahhh :D
Apr 12, 2011 | 6:36 PM | 2 beautiful(s)

Hari ni mood menDoodle datang lagii.. Yeahh emoticon16 Toraa datang lagiii.. Heheheh.. Mulanya tadi nak doodle free hair lagi but adik aku cakap awat hang tak doodle orang pakai hijab ? Aku bukan tak nak doodle laa Buwlan, macam tak tao tangan cek nihh cacat kott nak doodle,apetah lagi yang berhijab.. Then Buwlan soh je refer orang berhijab iaitu picture aku sendiri la jadi mangsa..hahahah.. Ni hasilnyaa, LAYANNN




Okok,jangan gelak pantas-pantas yee.. Sebab refer muka aku so muka nak kembang jee kann..Hahah.. Kaki pulakk tak dak..hehehe.. Komen ramai-ramai kayh





Labels: ,



OLDER || NEWER