Welcome to Untouchable's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Links Freebies
Speak Up


this is untouchables
Hate me? GTH dear.
0like to eat this entry
Tips Berhentikan Hidung Berdarah
Mar 14, 2011 | 5:01 PM | 0 beautiful(s)

Yawwww :D Hari neyh nak share dengan ampa semua tips untuk hentikan hidung yang darah.. Hidung darah neyh kadang-kadang jadi punca sebab cuaca panas.. Selalu jadi kat adik-adik aku okeyh.. So ikut petua orang tua apa yang ampa perlukan ialah daun sireh..



Tak perlu lah sampai nak petik satu pokok tuh kann.. Hahaha.. Just 2,3 helai je cukup dah.. Amek daun sireh neyh,gulung kan dye and sumbat kat lobang hidung yang tengah darah tuhh.. Insyaallah berhenti laa darah tuhh.. 

And and lagi satu petua neyh, kalau hidung berdarah, ampa hembuskan hidung tuh biaq keluaq IBU darah tuh.. Ibu darah tuh maksud aku,hembus sampai keluaq ketoi-ketoi darah.. Berhenti punya Insyaallah :D



Labels:



OLDER || NEWER