Welcome to Untouchable's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Links Freebies
Speak Up


this is untouchables
Hate me? GTH dear.
13like to eat this entry
Makin' Ur Header ??
Mar 14, 2011 | 5:53 PM | 13 beautiful(s)

Yawww.. Oleh kerana tahap kerajinan aku tang memuncak-muncak, aku terasa nak amek upah buad header untuk sapa-sapa yang berminat.. Aku takla terer mana pun just saja suka-suka jep :D Blog aku sendiri pun buruk cap ayam jep.. Hahahah.. Okeh-okeh, neyh contoh-contoh header yang aku dah buad..









































Untuk Scha Lienn aku buadkan header and blog dya sekali :D



Untuk Atyn aku buadkan header and blog dya sekali :D



UPDATE !! 26/3/11 !! Again Atyn syg order header lagii.. Tanx syg.. Atyn nak sama yang macam aku buadkan contoh header kat atas-atas tuh haa.. Simple je.. So ini hasilnya :D

Chomel kann dye ? :D






Yeye.. Neyh laa antara header yang aku dah buad :D  So sesapa yang nak boleyh la tempah kat aku :) Ampa sertakan neyh jugak eayh ::::

 Nama apa nak letak
 Gambar apa ampa nak letak
 Slogan nak letak tak
 Nak letak website tak? kalo nak bagi kalo tanak abaikan
 Nak corak ke tak (love ke , bunge ke n lain2)
 Style yg korang nak ( kartun ke,kawaii ke dll )
 Apa je laa yg nk letak dalam header
 FONT cna, nk funky ke , luv2 ke or lain-lain
 Transparent or ada background dekat belakang


After dah siap, boleyhla topapkan kat aku RM 5 je ye MAXIS :) Tapi kalau ada yang bekenan nak belog dya macam wajah belog aku, aku boleyh je nak buad semua just RM 10 jee MAXIS.. Apa-apa boleyh komen kat chatbox or lebeyh mudah add facebook aku je, bagitao laa ampa member belog aku kayh..




Labels: , ,



OLDER || NEWER