Welcome to Untouchable's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Links Freebies
Speak Up


this is untouchables
Hate me? GTH dear.
2like to eat this entry
Aksesori Mak Enon Giveaway
Mar 12, 2011 | 1:07 AM | 2 beautiful(s)

Assalamualaikum :) tengah dok blogwalking tiba-tiba tertengok blog aksesori mak enon neyh tao takk.. Aiseyhh.. Tangan and tubuh badan pun mulaa lah menggatai nak join giveaway dya neyh.. kekekek..

Klik Banner Neyh Untuk join giveaway neyh jugak :D


Syaratnya ::

1. ikut suka korangla nak FOLLOW atau x blog aksesori mak enon nie.eloklah FOLLOW.kang kalo pemenang dah diumumkan,tiba tiba korang yang menang,hah camna tuh kalau korang x taw.

2. buat satu entry kat blog pasal giveaway nie.simple simple sudah.kalau nak buat berjela jela pun suka hati lah.jangan lupa promote promote sikit aksesori mak enon.paksaan nie!hehe kidding.

3. letak banner kat atas dalam entry korang.WAJIB.letakkan jugak link ke blog nie.WAJIB.

4.WAJIB tag 5 orang kawan korang.bagitaw kat dorang yang dorang kena tag.

5. tinggalkan link entry korang kat comment entry nie.comment entry nie ok.tinggal kat tempat lain gua x layan ok.

6. tarikh tutup penyertaan ialah pukul 11.59 malam 20 Mac 2011 iaitu hari ahad.

Tag 5 orang :
Nana
Miera
Zana
Nadia
Kak Nazie


So mehla join sama..Bukan join ja tapi maila beli sama barang-barang dya.. seyess cun cun semuaa plus murah je kott.. :D Pakat mai ramai-ramai nohhh..




Labels: , ,



OLDER || NEWER