Welcome to Untouchable's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Links Freebies
Speak Up


this is untouchables
Hate me? GTH dear.
0like to eat this entry
Tips Hilangkan Sakit Kepala Tradisional :D
Feb 24, 2011 | 5:41 PM | 0 beautiful(s)

Assalamualaikum.. As a surirumah hari neyh aku masak something yang baru lagi, Ayam lemon ape tahhh.. Nasib laa lauk tuh menjadi and anak-anak adik-adik aku suka makan :D Kepuasan gila bila tengok depa suka makan masakan aku.. Muahahahaha.. Dengan la perut aku cem sakit gila,actually area bawah perut tuhh.. Tiba-tiba je sakit sampai tak boleh nak berdiri pon..huhuhu.. Nasib laa dapat masak dengan baek.. Cewahhh, di bantu oleyh si Buwlan Chenta neyh haaa <3 ..


Since ramai yang selalu sakit kepala kan sekarang and normal dah pon sakit kepala tuh but kalau selalu nak makan ubat,panadol tuh semua memang tak bagos laa kann.. Lama-lama boleh dapat sakit lain pulak kalau asek makan ubat macam-macam.. Kannnn..

1) Boleh gunakan Bunga Raya.

Gaul-gaul bunga raya tuh dengan ayaq.. Then lumurkan atas kepala sampai basah kepala tuh.. Insyaallah sejuk nanti :D


2) Boleh gunakan asam jawa

Sama jugak gaul dengan ayaq sikit then lumoq ataih kepala or kat tempat sakit.. Ayaq asam jawa jugak boleh guna time demam.. Sama ja,lumoq satu badan kalau demam. Panaih semua boleh turun, Insyaallah dengan izin Allah :D


So boleh lah ampa try kayh if dah tak nak makan obat and nak kurangkan diri tuh dari asik sumbat ubat.
Yeay ! :D


Labels:



OLDER || NEWER