Welcome to Untouchable's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Links Freebies
Speak Up


this is untouchables
Hate me? GTH dear.
0like to eat this entry
Thank You
Feb 11, 2011 | 2:14 AM | 0 beautiful(s)

'Thank You'  ! tanx la kat TV3 sebab tayang cite nih weyhh. Cite nih best gilaaaaaaaaaaaa ! 100 stars la kat cite nihhhh. Superbbbb !! Sapa yang gila cita korea rugi kalau tak tengok weyh. siyesss. Even orang yang tak minat pon leh jadi minat after layan cita neyh :)

Cite nih every monday-thursday pukoi 3 sampai pukoi 4 kat TV3.. Heheheh.. Tapi cite neyh dah abes pon ari slasa wituh..huhuhu. Tak puas weyh,rasa macam sat ja citaa neyh..




Life pasal Youngshin ( Gong Hyo Jin ) yang memang semangat gilaa lahh dengan anak dya ada aids bagai.. Then jumpa laki nih si Min Gi Suh ( Jang Hyuk sayang aku ) yang dah macam tak dak arah tuju lepaih gf dya mati. Lama-lama si Gi Suh ni jadi smangat balek sebab kan Youngshin <3 . And mulaaa macam-macam lagiii ~~ Alaaaa.. Conclusion nyer ampa try tengok ok cite niyh. Kompem ampa sukaaa weyhhh.. 

Awat? Sedeyh sebab ampa tak dapat nak layan dah citaa niyh kat tv? HEHEHEHE. Don worry la bebeh kuh skalian.. Nih,nih ampa amek link neyh,pi tengok pueh2 weyh ! hahah. Bukan setakat cite neyh ja weyh,belambak lagi kott. Gamaknya ampa ralik la weyh layan cita korea,jepun bagai dalam tuh.Heheheh.

http://www.mysoju.com/


* Errr.. Niyh Jang Hyuk sayang aku okeh :) Ampa nak amek yang lain.. hehehehe







( p/s : aku lapaq gilaa sekarang weyh ! nak spegeti boleyh tak? )





Labels:



OLDER || NEWER