Welcome to Untouchable's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Links Freebies
Speak Up


this is untouchables
Hate me? GTH dear.
2like to eat this entry
Nak Side Income Dengan Heartbeat? Tak Payah Traffic Tinggi Pon Boleyh !
Feb 25, 2011 | 4:17 PM | 2 beautiful(s)

heartbeat ni lebih kurang dengan nuffnang jugak. tapi instead of kita kena kejar traffic baru kita dapat buffered earning kan, dengan heartbeat ni korang tak payah kejar traffic dah. cuma daftar dan dengan setiap klik yang orang klik akan dapat RM0.04. iklan dia akan ada di blog korang 24/7 tanpa perlu traffic yang tinggi alaa benda benda macam ni kena rajin je. ye dak?

Kepada yang baru dalam berbelog neyh dah tak dak hal lah untuk ampa nak EARN banyak jugak kayh..
Credit to sherah sebab kerana dya lah aku dapat tau pasal Heartbeat neyh and aku daptar teros ! :D


FOLLOW STEP NEYH UNTUK MENDAFTAR :


1) Mula-mula klik sini dulu untuk ke website depa.


2) Then klik Icon Hearbeat seperti yang dibulatkan tu.


3) Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat berkenaan.


4) Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue.


5) Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah dibawah.


6) Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan dibawah) then isi kesemua maklumat yang diperlukan.


7) Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda. tick i agree and then klik continue.


8) Klik GET A CODE (seperti lampiran dibawah)


9) Copy Code yang anda kehendaki (bertanda merah bulat), ikut korang lah nak letak dia kat mana. kat sidebar ke. kat top sidebar ke. copy code yang sesuai ya.


10) Kalau nak check berapa earning korang. boleh Klik My HB!Affiliate


11) So lepas dah copy tu, macam biasa lah. Design > Add a Gadget > HTML/JavaScript > paste kan code yang korang dah dapat tadi > save. Then letak lah kat mana korang rasa orang lain senang nak klik. 
:)



Kacang goreng je kann ? Promote Heartbeat and ampa leyh dapat RM 0.04 per click. Jangan risau ye, status Gliteriti nuffnang ampa tak kan terganggu and takkn berubah okeyh sebabnya Heartbeat neyh just juai barang and depa buat neyh untuk advertising barangan tuh semata-mata :D

So mehla daftar ramai-ramai.. Yahuuuuu :)





Labels: ,



OLDER || NEWER