Welcome to Untouchable's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Links Freebies
Speak Up


this is untouchables
Hate me? GTH dear.
2like to eat this entry
Wondering
Nov 24, 2010 | 10:50 PM | 2 beautiful(s)

wondering son Pictures, Images and Photos  Hurmmm.. I wonder lah kann, betol ke laki/pompuan yang tak cemburu tuh means dya tak sayang pasangan dye?? Ampa rasa macam mana?? Kadang2 orang cakap, pasangan yang tak cemburu nih dah matang and dya actually sangat percaya dengan pasangan dya.. Tu yang buatkan dya kurang rasa cemburu..


Hehehehe.. Bagi aku,aku suka kalau pasangan aku kuat cemburu.. HAHAHA.. Biaq dya kongkong aku pon tak pa.. Aku sukaa.. Sebab aku dah biasa ceni.. Kalau tak kuat cemburu tuh aku akan rasa "Kao nih tak sayang aku ke? Nak bia2 aku jek? " Haaaaaaaaaa..


Tuh bagi aku laa kann.. Apa pendapat ampa semua pulak? Sila lah share dengan aku.. Aku nak tau jugak.. :)





 Cemburu Tandanya Sayang ?     

 Kurang Cemburu Sebab Terlalu Percayakan Pasangan ?




Labels:



OLDER || NEWER