Welcome to Untouchable's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Links Freebies
Speak Up


this is untouchables
Hate me? GTH dear.
5like to eat this entry
GAYA TUDUNG VOGUE – versi Kashikaariri
Nov 8, 2010 | 7:14 PM | 5 beautiful(s)

Hurey Hurey.. Ada kontess lagi lah ! Heheheh.. Beulang kali baca kontess nih, tak tau nk buboh gambaq apa :) Tak apa laaa, just for fun punya pasai so teringin nak join lah ! HAHAHAHA..





Klik Pada Gambaq Utk Ke Kontess Neyh :)

Ini pulak syarat-syarat kontess neyh :::


1) Mestila folower  Khumaera , yg blom jd folower-sila folow Khumaera ea.
2) Wat entry bertajuk “GAYA TUDUNG VOGUE – versi _____ (letak name anda) –contoh :: Gaya Tudung Vogue – versi Khumaera
3) Letak banner spt diatas dalam entry itu dan link twos ke entry ini.
4) Letak pic anda memakai tudung; gaya yang korang rase paling vogue penah korang pakai.
5) Pastu namakan gaya tudung itu sesuke ati anda; yg paling gempak pd anda. Contoh :: The Marvelous VavaVoom Pinky Scarf
6) Second last, tag at least 2 kwn anda
7) Lastly, tinggalkan link entry anda di comment entry Khumaera ok..senang sy nk terjah.
     
      Tarikh Luput ::  15/10/2010




Okeh okeh, ni pulak gambaq yg saya nak share :) yeay !! Boleh lah kawan-kawan semua try jugak cara ni 
oke !!





::: Gaya Lilit-Lilit Gedik :::




::: Gaya Rawr Rawr ROCKSTAR :::




::: The Anak's Mami :::


Dah dah ! Ampa suma jangan nak gelak sangat !! Gedik betoi dah tengok gambaq sendirik.. Saja syok-syok ja join okep :) Gud luck to others !!!

Sekarang nak tagged kat dua kawan pulak :::


1) Aina
    2) Fa-zlyn



Labels:



OLDER || NEWER