Welcome to Untouchable's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Links Freebies
Speak Up


this is untouchables
Hate me? GTH dear.
8like to eat this entry
Contest Kids & Baby Photo
Nov 20, 2010 | 11:48 PM | 8 beautiful(s)

Yeay ! Another contest.. Contest kali nih pon best jugak.. Makin lama jadi syok pulak dok join contest2 nih :)  Okeh2, tak nak buang masa.. 







Nih syarat2 yang perlu untuk join contest nih :::


1. Ampa mesti menjadi follower http://sweetlikekisses.blogspot.com Sebab lepas ini pemenang akan di umum di blog nih..

2. Ampa mesti tag kat 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila ampa dah tag,ampa mesti inform pada kawan ampa yang mereka telah ditag..

3. letakkan banner contest di sidebar anda.

4. Ampa mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar ampa zaman baby,zaman ampa budak budak,gambar adik ampa,gambar anak ampa,gambar anak saudara ampa..

5. hantar link entry ampa didalam kotak komen entry contest ini.

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.


tarikh tutup sehingga  30 november 2010 .tetapi terpulang pada Saffiyah jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:)

hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.


Nih pulak picture yang nak di share :)


Aha.. Nih picture saya dengan sis saya :)
Dya tua 2tahun jep dari saya.. Skang dya 23.. Kami dua dari kecik memang macam kembaq.. Semua benda kalau boleh nak sama.. Sampai sekarang pon lah.. Sekarang pon ada orang engat kami kembaq.. Heeheh..
Sukaaa :) Sayang gila lah !! MUAHHH <3



Nak tag kat 8 orang kawan pulak :::

Myra





Labels:



OLDER || NEWER