Welcome to Untouchable's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Links Freebies
Speak Up


this is untouchables
Hate me? GTH dear.
6like to eat this entry
Nak Nih Boleyh ?
Nov 26, 2010 | 1:24 AM | 6 beautiful(s)


Aku nak nih boleh tak ? Ada tak sapa2 yang nak bagi nih kat aku ? Alaaa.. Murah jek kot.. Kalau tak silap around rm300 something jek kan ? Heheheh.. Nak buat dya jadi henpon sampingan.. 
Nak nak !! Plz bagi kat aku weh.. Heheheh... Seyes nyummy gilaa kann?? Adoiyaii..






(P/s : Abeskan duit gaji beli nih boleh tak? HAHA )



Labels:



2like to eat this entry
Wondering
Nov 24, 2010 | 10:50 PM | 2 beautiful(s)

wondering son Pictures, Images and Photos  Hurmmm.. I wonder lah kann, betol ke laki/pompuan yang tak cemburu tuh means dya tak sayang pasangan dye?? Ampa rasa macam mana?? Kadang2 orang cakap, pasangan yang tak cemburu nih dah matang and dya actually sangat percaya dengan pasangan dya.. Tu yang buatkan dya kurang rasa cemburu..


Hehehehe.. Bagi aku,aku suka kalau pasangan aku kuat cemburu.. HAHAHA.. Biaq dya kongkong aku pon tak pa.. Aku sukaa.. Sebab aku dah biasa ceni.. Kalau tak kuat cemburu tuh aku akan rasa "Kao nih tak sayang aku ke? Nak bia2 aku jek? " Haaaaaaaaaa..


Tuh bagi aku laa kann.. Apa pendapat ampa semua pulak? Sila lah share dengan aku.. Aku nak tau jugak.. :)





 Cemburu Tandanya Sayang ?     

 Kurang Cemburu Sebab Terlalu Percayakan Pasangan ?




Labels:



4like to eat this entry
Kerja ?
Nov 23, 2010 | 2:24 PM | 4 beautiful(s)

Kemarin 22/11/2010, aku start kerja part time wehhh !! Hahaha.. Jadi Assistant Instructor kat Kumon :)
Kumon nih tempat budak2 dari umoq 4-12 (kalau tak silap) belajaq math ngan bi.. Penatt weyhhh.. Macam2 kena buat wehhh.. Rite buku budak2 lah,ape laa,apee laa.. Macam2 Ohhhhh !! Naseb laa beshh ohhh :)
Memanjang cakap english ja dalam tuh..HAHAHA.. Dahla.. tak nak bebel2 dah..hahah..


Haa tengok nih.. Pakai kalah instructor dya.. Biasala first day,ricky line dlu.. Jap lagi aku nak pakai bodoh2 jep :p



Labels:



8like to eat this entry
Contest Kids & Baby Photo
Nov 20, 2010 | 11:48 PM | 8 beautiful(s)

Yeay ! Another contest.. Contest kali nih pon best jugak.. Makin lama jadi syok pulak dok join contest2 nih :)  Okeh2, tak nak buang masa.. 







Nih syarat2 yang perlu untuk join contest nih :::


1. Ampa mesti menjadi follower http://sweetlikekisses.blogspot.com Sebab lepas ini pemenang akan di umum di blog nih..

2. Ampa mesti tag kat 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila ampa dah tag,ampa mesti inform pada kawan ampa yang mereka telah ditag..

3. letakkan banner contest di sidebar anda.

4. Ampa mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar ampa zaman baby,zaman ampa budak budak,gambar adik ampa,gambar anak ampa,gambar anak saudara ampa..

5. hantar link entry ampa didalam kotak komen entry contest ini.

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.


tarikh tutup sehingga  30 november 2010 .tetapi terpulang pada Saffiyah jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:)

hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.


Nih pulak picture yang nak di share :)


Aha.. Nih picture saya dengan sis saya :)
Dya tua 2tahun jep dari saya.. Skang dya 23.. Kami dua dari kecik memang macam kembaq.. Semua benda kalau boleh nak sama.. Sampai sekarang pon lah.. Sekarang pon ada orang engat kami kembaq.. Heeheh..
Sukaaa :) Sayang gila lah !! MUAHHH <3



Nak tag kat 8 orang kawan pulak :::

Myra





Labels:



0like to eat this entry
| 10:27 PM | 0 beautiful(s)

Grrrggrrr ! Tanx A Lot kat Liyana Lunia .. :)
Sebab tutorial dia,akuh dah ada blockquote yang lawa bebenor !!! I LOIKEE ..


Tanx Liyana For This Tutorial :)


Labels:



2like to eat this entry
Selamat Hari Raya Aidiladha
Nov 17, 2010 | 12:14 PM | 2 beautiful(s)



Selamat Hari Raya Aidiladha to all muslims :) Heheheh.. Apa cerita ampa semua wehhh?? Aiseyh, sure pagi2 dah mangkit mandi sunat raya,then solat raya kannn.. Sapa yang pi tengok korban tuhhh? Aku tak leh nak tgk nanti kesian pulak.. Bila kesian tak leh nak makan nanti,jatoh Haram pulak kann.. HHUHUH..


Hari raya korban nih istimewa sangat sebab raya korban nih hari untuk umat Islam memperingati kisah pengorbanan Nabi Ibrahim dalam menunaikan perintah Allah dan kesabaran anaknya Nabi Ismail dalam memenuhi perintah Allah s.w.t. Semua mesti tao kan cerita nih ?.. :)


Hurmmm.. But hari nih kami raya without arwah papa.. 1st time tanpa papa :( How i miss him.. Badly.. Smoga arwah papa ditempatkan di tempat yang soleh dan solehah.. Amin.. Sedeyhhh.. Huhuhuhu..








(Nota Penumbok : Nak p umah si fara nak melahap kaw2.. Heheheh)




Labels:



0like to eat this entry
Puding Jagung ♥ ♥
Nov 14, 2010 | 7:14 PM | 0 beautiful(s)


Heheheh.. Sempena ary ahad yang mulia nih aku nak share lah something dengan ampa sumaa :)
Actually aku neyh dah berkurun nak bake chocolate cake,buat puding jagung and buat nasik lemak.. Tapi sampai ary nih aku tak berpeluang nak buat.. HUKHUK :(
Aku dah kempunan gila babeng nak masak benda alah nih..HUHUHU..

Tak pa tak pa.. Ary nih aku nak share ngan ampa suma cara nak buat Puding Jagung tuh.. Tapi kan, resipi nih pun aku amek ja dari Mesra.net nih.. HEHEHE.. Enjoyyy :::

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 Bahan-Bahanya:

1 liter susu segar
150 gm gula

130 gram tepung kastard
1 ½ tin jagung


 Caranya:

Didihkan 750cc susu bersama gula di dalam periuk. Ketepikan. Masukkan 250cc susu ke dalam tepung kastard dan kacau hingga sebati. Campurkan adunan kastard bersama susu mendidih dan kacau hingga pekat. Masukkan jagung dan kacau adunan lagi. Padamkan api. Tuangkan adunan ke dalam acuan dan sejukkan hingga beku.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 


Yeay ! Ni lah caranya nak buat.. Tapi aku sendirik pon tak penah cuba lagi.. HEHEHE.. Kalau ada sapa-sapa yang tau cara nak buat puding nih lagi mantap dari resepi nih, tolong bagi tao resepi kat aku taoo :) Lastly enjoyyy with this picture guys...


Sedapp kann? *URGHHHH* Nak sangat !!


Labels:



0like to eat this entry
Si Budak Kecik
Nov 11, 2010 | 1:05 AM | 0 beautiful(s)


Haaaa ... Apa motif aku tarok gambaq nih ?? Si kecik kemetot adek aku neyh nama dya Mohd Luqman Hakim ! Umoq baru ja 5 tahun .. Tapi kannn, ampa suma nak tao dak ?? Kena jugak tao !! HAHAHA.. Dia neyh perangai kalah pakcik makcik .. Mulut kalah pungkok ayam wehhh !! Agaknya budak zaman sekarang nih memang jenis mulut tak reti katop kot naa ? Sokong dak ? Oke oke, back to the story.. HEHEHE

Aku sebenaqnya nak cita yang budak nih rajin picit pala,picit badan kami yang len neyh :) Bila dya picit insyaAllah baek !! Agaknya sebab bila dya picit tuh dya mesti baca Al-Fatihah siap doa mintak kat Allah bagi sembuh kakak-kakak dgn abg dya :) Budak kecik nih bersih plus tak dak dosa lagi kan..

HAHAHAHA.. Dah siap ! Nih ja aku nak habaq ! Bye :)


Labels:



0like to eat this entry
Saket Kepala Lahh Pulakk !!
Nov 9, 2010 | 6:00 PM | 0 beautiful(s)

Grrrrr ! Little bit tension skarang nih ohhh... Awat la susah sangat nak dapat kerja yang elok2 nih haa?? Result 3 pointer pon macam tak dak erti lahh wehh !!! Semua macam nak kena pakai orang dalam  lah weyh !! Penat weh carik kerja sana sini.. Aku nak kerja yang boleh bagi aku pengalaman yang sepatotnya bukan just boleh bagi aku duet ja.. Tapi orang tak paham.. DAMN !! (Tacink sat nohhh)



Pasai benda nih aku jadi macam lost sikit lah :( Sebab aku rasa macam loser lah pulak kan.. Ahhhh !!!! takpa takpa, persetan kan tuh semua.. Sorry lah kat orang yang underestimated aku nohhh, aku sangat malas nak layan ampa dahhhhh !!! Cakap jela dengan tiang-tiang ka,pokok ka,batu ka,lampu ka.. OKEP ??
P/S ::: Wahai kerja kerja yang budiman silalah hampir dengankuuuuu...OHHH bulan aku seru hang kerja oittt!

                                                                                                                        

Labels:



5like to eat this entry
GAYA TUDUNG VOGUE – versi Kashikaariri
Nov 8, 2010 | 7:14 PM | 5 beautiful(s)

Hurey Hurey.. Ada kontess lagi lah ! Heheheh.. Beulang kali baca kontess nih, tak tau nk buboh gambaq apa :) Tak apa laaa, just for fun punya pasai so teringin nak join lah ! HAHAHAHA..





Klik Pada Gambaq Utk Ke Kontess Neyh :)

Ini pulak syarat-syarat kontess neyh :::


1) Mestila folower  Khumaera , yg blom jd folower-sila folow Khumaera ea.
2) Wat entry bertajuk “GAYA TUDUNG VOGUE – versi _____ (letak name anda) –contoh :: Gaya Tudung Vogue – versi Khumaera
3) Letak banner spt diatas dalam entry itu dan link twos ke entry ini.
4) Letak pic anda memakai tudung; gaya yang korang rase paling vogue penah korang pakai.
5) Pastu namakan gaya tudung itu sesuke ati anda; yg paling gempak pd anda. Contoh :: The Marvelous VavaVoom Pinky Scarf
6) Second last, tag at least 2 kwn anda
7) Lastly, tinggalkan link entry anda di comment entry Khumaera ok..senang sy nk terjah.
     
      Tarikh Luput ::  15/10/2010




Okeh okeh, ni pulak gambaq yg saya nak share :) yeay !! Boleh lah kawan-kawan semua try jugak cara ni 
oke !!





::: Gaya Lilit-Lilit Gedik :::




::: Gaya Rawr Rawr ROCKSTAR :::




::: The Anak's Mami :::


Dah dah ! Ampa suma jangan nak gelak sangat !! Gedik betoi dah tengok gambaq sendirik.. Saja syok-syok ja join okep :) Gud luck to others !!!

Sekarang nak tagged kat dua kawan pulak :::


1) Aina
    2) Fa-zlyn



Labels:



OLDER || NEWER