Welcome to Untouchable's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Links Freebies
Speak Up


this is untouchables
Hate me? GTH dear.
2like to eat this entry
" JOM JOIN CONTEST MUKA ITIK ITU CUN MISZNORUL"
Oct 13, 2010 | 11:08 PM | 2 beautiful(s)

Yeah.. New Here.. Terbace contest ni tibe2 dr blog sys norul.. Rse mcm besh jep so nk try suka suki je neyh hah :)


ni blog tuan empunya contest :


http://www.misznorul.blogspot.com/


Ni plop Rules & regulationNyer :

1. Anda mestilah bloggers juga n warganegara MALAYSIA..tk kisah berada di mana2..juga tk kisahlah jadi follower MISZNORUL atau tak..
2. Sila UP 1 entri yg bertajuk " JOM JOIN CONTEST MUKA ITIK ITU CUN MISZNORUL"
3. Dalam entri itu, anda perlulah letak pic anda , tk kisah la anda sorang atau beramai2 ..tp anda mesti ade dalam pic itu smbil menggayakan pose mulut itik..
4. Selain itu, perlu lah letak link http://www.misznorul.blogspot.com/ dan juga pic sy spt di atas
(copy di sini)
5. Jangan lupa tag 2 member anda dalam entri tersebut (pastikan kawan anda tau dia di tag hehe )
5. Dah siap, sila tinggalkan link di ruangan pesanan entri ini..supaya senang sy tengok n copy gambar2 anda yg cun itu..
6. Tarikh tutup CONTEST adalah jam 12 malam 31 Oktober 2010 (ahad)
7. Contest ini akan diadili oleh 3 rakan2 photographer sy di mana profile mereka akan dirahsiakn..(jika mendapat kebenaran baru leh bagi)

Then tagged kan kt 2org kwn :)

:: FYNA

Last But Not Least,Enjoy My Mulut Itik Okeyh..


Labels:



OLDER || NEWER