Welcome to Untouchable's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Links Freebies
Speak Up


this is untouchables
Hate me? GTH dear.
0like to eat this entry
Freebies Header 2
Dec 16, 2011 | 8:21 PM | 0 beautiful(s)

hello ohohsemm sekalian alam :) today aku ada buat freebies lagi tau dak . aku rasa sekarang ni mood rajin aku membuat-2 dengan photoshop tuu . acewahh . so , hampa untung laa kannn . macam biasa , mood rajin neyh dishare sama-2 dengan adek kesayangan aku BuwlanChenta. dya dok rajin bagi aku idea . lebiuu adek sygg ! hemoihh ! tak mau cakap banyak , nahh amek la header-2 neyh , harap berguna la untuk hampa . yeayyy !




"http://i1124.photobucket.com/albums/l569/buwlan/header1.gif"







"http://i1124.photobucket.com/albums/l569/buwlan/header2.gif"







"http://i1124.photobucket.com/albums/l569/buwlan/header3.gif"







"http://i1124.photobucket.com/albums/l569/buwlan/header4.gif"







"http://i1124.photobucket.com/albums/l569/buwlan/header5.gif"






Labels:



0like to eat this entry
buah tangan untuk hampa :)
| 1:28 AM | 0 beautiful(s)

salam guys . arini mood aku terajin pulak . since aku ni jenis vampire, awal pagi tadi mood rajin nak buat freebies datang :) syokk dak weyhh ? syok dak ? aku buat freebies header dulu . first time buat freebies, harap hampa suka . adek aku BuwlanChenta pun tolong la bagi idea sama tadi pagi . hampa nak pakai header ni nanti hamek je la , but but please credit kat aku tau tau . lengoh bijik mata panda buat , credit sikit ja pun okeyy dahh :) so, neyhh antara header nyaa , enjoyyy ..




"http://i1124.photobucket.com/albums/l569/buwlan/freebies-header-1-1.gif"







"http://i1124.photobucket.com/albums/l569/buwlan/freebies-header-2-1.gif"







"http://i1124.photobucket.com/albums/l569/buwlan/freebies-header-3-1.gif"







"http://i1124.photobucket.com/albums/l569/buwlan/freebies-header-4-1.gif"







"http://i1124.photobucket.com/albums/l569/buwlan/freebies-header-5-1.gif"





Labels:



0like to eat this entry
materialistik ?
Dec 13, 2011 | 9:04 PM | 0 beautiful(s)

im back beybeh . tak taula apa yang bz sangat life aku ni aih , sampai jadi super pemalas pun ada dah jugak . *teheee . materialistik ? erghh . main cerita nak aku sebut sekarang ni . sebelum tuh meh dengaq dulu video rakaman ni okeyy .






haihh . amacam ? dah dengaq weyhh ? apa first pandangan hampa kat situation ni ? bagi aku la kann , hell yeah ! memang duit tuh sangat penting zaman sekarang ni . kita tak bole pi kedai and just said "pakcik, boleh kasi beras sekampit? saya bayaq dengan chenta kami" . memang kena maki hamun la kejup lagi . but but pompuan tuu , awat sebelum betunang hang tak pikiaq jauh-jauh ? annoying tau dak perangai macam tu . supposed bila dah tahap betunang tuh , means dah bole terima baik buruk laki tuh , lagipun kerja yang laki tuh buat boley mendatangkan untung apa . dasar otak materialistik . jatuh bangun seorang laki tuh, dya perlukan pompuan kat belakang dya . choyyyy

bagoih jugak laki tuh putuih ja tunang sekarang , tak mustahil satu hari nanti pompuan tuh akan pergi pada laki lain bila rumahtangga susah nanti . Allah dah janjikan yang baik diciptakan dengan yang baik :)

girls kat luaq sana , beringat la masing-2 , jangan jadi macam pompuan ni . ini la baru betoi sifat materialistik . guys pulak , jangan anggap semua girls macam tuh , nope nope . bukan semua macam tuh okeyy , certain je macam tu .


Labels:



0like to eat this entry
since you been gone
Dec 3, 2011 | 6:28 AM | 0 beautiful(s)


heyy peeps . auwww , dah berabad berkurun berzaman since last aku update kan . ceytt . ni lah aku , dasar pemalaih tak tau la sebab apa kan . bukan berhabuk dah , ni tahap apa tak tau dah . tiba-tiba muncui arini dengan blog yang wajah baru . aiseyhh . suka edit tapi at last biaq macam tuh ja .

see jam sekarang pukoi berapa ? It's already 6:33 am boleyy tak and aku belum benafsu nak tidoq . yeah ! aku rasa dalam tak sedaq aku nih ada darah vampire tak pun gf edward cullen . hehehe . nak tunggu pukoi 9 or 10 pagi , barula aku tidoq . demm ! ni lah ciri-ciri menantu yang terbaik okeyyy . so mak mak sila tengok ni naa , layak dah ni jadi menantu . heheh .

alang-alang dah tak boley nak katup mata ni , aku pun layan laa cita Twilight Saga Breaking Dawn Part 1 tuhh . kempunan tak dapat tengok wayang kan , buffer la 3-4 jam tadi >.< bagi aku laa , cita dye quite awesome la even though dye nak cita pasal bella mengandung je . but sampai ending tuh , sure akan rasa "weyh ! kene tengok part 2 punya nanti" . why ? sebab bella dah transform into vampire . dapat baby girl pulak tuhh . awesomee sangat la kann :) haihh ! lagi membuak nak tengok after this punya . yeahhh !

sapa yang belum tengok lagi part 1 nih and tak dak tyme nak pegi wayang ke , nah rajin-rajin lah buffer ye . klik link kat bawah ye :)










Labels:



OLDER || NEWER