Welcome to Untouchable's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Links Freebies
Speak Up


this is untouchables
Hate me? GTH dear.
2like to eat this entry
Smile :D
Mar 28, 2011 | 7:49 PM | 2 beautiful(s)

You´re better then the best
I´m lucky just to linger in your light
Cooler then the flip side of my pillow that´s right
Completely unaware
Nothing can compare to where you send me
Lets me know that it´s ok
Yeah it´s ok
And the moments when my good times start to fade

You make me smile like the sun
Fall outta bed
Sing like a bird
Dizzy in my head
Spin like a record
Crazy on a Sunday night

You make me dance like a fool
Forget how to breathe
Shine like gold
Buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild
Oh, you make me smile

Even when you´re gone
Somehow you come along
Just like a flower poking through the sidewalk crack and just like that
You steal away the rain and just like that

You make me smile like the sun
Fall outta bed
Sing like a bird
Dizzy in my head
Spin like a record
Crazy on a Sunday night

You make me dance like a fool
Forget how to breathe
Shine like gold
buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild
Oh, you make me smile

Don´t know how I lived without you
'Cuz every time that I get around you
I see the best of me inside your eyes
You make me smile
You make me dance like a fool
Forget how to breathe
Shine like gold
Buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild

You make me smile like the sun
Fall outta bed
Sing like bird
Dizzy in my head
Spin like a record
Crazy on a Sunday night

You make me dance like a fool
Forget how to breathe
Shine like gold
Buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild
Oh, you make me smile
Oh, you make me smile
Oh, you make me smile :face39:

Labels: ,



3like to eat this entry
Oooemmmjieee.. Doodle Burokkkk ?
Mar 26, 2011 | 3:56 PM | 3 beautiful(s)

Isk isk.. Ntah sapala kan yang doodle buruk nak mati tuh ? Saket mata orang tengok laa weyhh.. Hahaha.. Ada aku kesahhh ?? Opssss.. Haish haishhh, dah start doodle tuh tangan rasa gian je nak doodle lagi even tangan kau tuh doodle herot petot je kashikaariri oitttt.. Terasa macam makan ganja 3kilo pulak tahap giannya.hahahah. Okok,niyh aku doodle tadi sebab bosan tahap unta dahhh.. Mangkit tidoq punya awai,then pi siapkan suma kerja,masak,basuh bajula apa la.. Dah,stat koi 11 dah bosan tahap untaa.. kannnn.. Maksudnya len kali mangkit laa lambattt gilaaa yeee..



Okeoke,jangan gelak pelan-pelan,sila gelak laju-laju okok ? HAHAHAHAH.. second try buad doodle.. peliks je aku tengok.. ampa rasa cenaa? heheheh.. :face56:


Labels: ,



4like to eat this entry
Aku Buad Doodle ??
Mar 23, 2011 | 11:28 PM | 4 beautiful(s)

Heyho heyho :) tengah dok bosan tahap super saiya neyhhh,aku pon bukak la photoshop CS5 kesayangan aku tuhh.. Pikiaq laa nak godek apa lagii eayhhh.. Nak buad header mood kreatif tak mai mai lagi so aku decide nak doodle.. HAHAHAHA.. ehh kau neyh,nak lukis pon tangan cacat je ada hati nak doodle bagai guna photoshop maha hebat tuh?? adeyhhh.. Ahhh,dengan muka bajet bagos aku pun doodle lahhh..hahahah.. So neyh hasil first doodle aku :p


Okeyh okeyh.. Ampa jangan nak gelakkan aku taooo.. HAHAHAH.. Kalau ada komen komen lagi bagos :D
So enjoyy weyhhh.. heheheheh


Labels: ,



0like to eat this entry
Pre - Order Maxi Dress
| 7:27 PM | 0 beautiful(s)

* Closing Date = Every 15 And 28 Each Month *

date of arrival : within 2-4weeks after closing date
 


Ini antara maxi dress yang ada dalam album kat facebook saya :D



58014 WHITE

PRICE: RM45
MORE THAN 5 PIECES: RM39

Material: Chiffon
Lining: Yes
Size: Free Size
Bust: 68 - 98CM
Waist :58-80CM
Length: 124CM



62256 BLACK

PRICE: RM37
MORE THAN 5 PIECES: RM33

Material: Cotton
Size: Free Size
Bust :64-102CM
Length: 102CM



4209 GREEN

Product brief introduction: Material: Chiffon
Size: Free Size
Bust :64-94CM
Waist :48-88CM
Skirt Length: 110CM (excluding strap length)

PRICE: RM41
MORE THAN 5 PIECES: RM36




62127 PINK

Product brief introduction: Material: Cotton
Size: Free Size
Bust :60-990CM
Skirt Length: 124CM (excluding strap length)

PRICE: RM49
MORE THAN 5 PIECES: RM43



48032

PRICE: rm45
MORE THAN 5 PIECES:RM39


Material: imitation imitation denim + snow
Size: Free Size
Bust: 88CM
Shoulder Width: 36CM
Length: 114CM




8064 red

price: rm44
MORE THAN 5 PIECES: rm38


Material: Cotton
Size: Free Size
Bust :76-120CM
Length: 113CM




6105 WHITE

PRICE: RM38
MORE THAN 5 PIECES: RM33


Material: Cotton
Size: Free Size
Bust :78-94CM
Length: 127CM




61032 WHITE

PRICE: rm40
MORE THAN 5 PIECES: RM35

Material: Cotton
Size: Free Size
Bust :62-90CM
Length: 112CM



Banyak lagi maxi dress yang cun-cun ada dalam album facebook saya :D Mehla tengok yeee.. Heheheh.. Kalau Berminat, just PM saya kat facebook Misz Kashikaariri..


Labels: ,



0like to eat this entry
Pre-Order Jumpsuit
| 6:36 PM | 0 beautiful(s)

Vintage Jumpsuit

Material: Cotton

RM 48/each include postage :)


CODE : BIRU VINTAGE

CODE : BIRU VINTAGE



CODE : HITAM

CODE : HITAM



CODE : PINK

CODE : PINK



CODE : BIRU

CODE : BIRU


Berminat ? Nak Order ? Just PM me kat my Facebook Misz Kashikaariri



Labels: ,



2like to eat this entry
Long Maxi Skirt Ala Hana Tajima & Yuna
| 6:01 PM | 2 beautiful(s)

Okok ye semuaa.. Memandangkan aku dok rumah jee so aku pun mula lah bergiat seni nak menjuai barang-barang bagai.. So ini antara yang aku juai laa, online shop laa kiraa neyh :D


Material: Soft Cotton Spandex ( Stretchable )

Free Size

RM 45/each include postage :)


* Beli 2 & above FREE POSTAGE * ♥♥


CODE : PURPLE


CODE : DARK CHOC



CODE : GREY


CODE : GREEN


CODE : TURQOISE ( sorry kaler xclear )


CODE : GREY VINTAGE


CODE : RED


CODE : WHITE


CODE : BLUE


*MODEL IS WEARING LONG MAXI SKIRT IN PURPLE*



ANOTHER AVAILABLE COLOR TO CHOOSE :)



Berminat ? Nak Order ? Just PM me kat Facebook Misz Kashikaariri :D


Labels: ,



4like to eat this entry
UPDATE Makin Ur' Header :D
Mar 17, 2011 | 11:28 PM | 4 beautiful(s)

Okok.. Aku lupa nak bagitau ampa semua neyh.. Kalau ampa semua nak header ampa di 'sketch' lawa betoi-betoi ikot kehendak hati hampa,hampa leyh follow and mintak Akak Nazie buadkan :) So apa-apa bayaran tuh kena discuss dengan dya lah.. kekekeke.. Dya akan sketch cun-cun and aku akan buad dengan photoshop lawa-lawa macam yang dya sketch.. Ni header yang dya sketch :D



Ni hasil sketch Akak Nazie :D Cun kannn ?



- Pocket 2202 -

Ni pulak after aku dah buad guna photoshop :) 



So apa tunggu lagi? Cepat bagitao header macam mana yang ampa nak then kami akan try buad yang cun-cun :) 


Klik Sini Untuk Nak Mintak Sketch Kak Nazie ..
Klik Sini Untuk Details Nak Tempah Header Makin Ur' Header ..



Labels:



13like to eat this entry
Makin' Ur Header ??
Mar 14, 2011 | 5:53 PM | 13 beautiful(s)

Yawww.. Oleh kerana tahap kerajinan aku tang memuncak-muncak, aku terasa nak amek upah buad header untuk sapa-sapa yang berminat.. Aku takla terer mana pun just saja suka-suka jep :D Blog aku sendiri pun buruk cap ayam jep.. Hahahah.. Okeh-okeh, neyh contoh-contoh header yang aku dah buad..









































Untuk Scha Lienn aku buadkan header and blog dya sekali :D



Untuk Atyn aku buadkan header and blog dya sekali :D



UPDATE !! 26/3/11 !! Again Atyn syg order header lagii.. Tanx syg.. Atyn nak sama yang macam aku buadkan contoh header kat atas-atas tuh haa.. Simple je.. So ini hasilnya :D

Chomel kann dye ? :D






Yeye.. Neyh laa antara header yang aku dah buad :D  So sesapa yang nak boleyh la tempah kat aku :) Ampa sertakan neyh jugak eayh ::::

 Nama apa nak letak
 Gambar apa ampa nak letak
 Slogan nak letak tak
 Nak letak website tak? kalo nak bagi kalo tanak abaikan
 Nak corak ke tak (love ke , bunge ke n lain2)
 Style yg korang nak ( kartun ke,kawaii ke dll )
 Apa je laa yg nk letak dalam header
 FONT cna, nk funky ke , luv2 ke or lain-lain
 Transparent or ada background dekat belakang


After dah siap, boleyhla topapkan kat aku RM 5 je ye MAXIS :) Tapi kalau ada yang bekenan nak belog dya macam wajah belog aku, aku boleyh je nak buad semua just RM 10 jee MAXIS.. Apa-apa boleyh komen kat chatbox or lebeyh mudah add facebook aku je, bagitao laa ampa member belog aku kayh..




Labels: , ,



OLDER || NEWER