Welcome to Untouchable's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Links Freebies
Speak Up


this is untouchables
Hate me? GTH dear.
2like to eat this entry
Nak Side Income Dengan Heartbeat? Tak Payah Traffic Tinggi Pon Boleyh !
Feb 25, 2011 | 4:17 PM | 2 beautiful(s)

heartbeat ni lebih kurang dengan nuffnang jugak. tapi instead of kita kena kejar traffic baru kita dapat buffered earning kan, dengan heartbeat ni korang tak payah kejar traffic dah. cuma daftar dan dengan setiap klik yang orang klik akan dapat RM0.04. iklan dia akan ada di blog korang 24/7 tanpa perlu traffic yang tinggi alaa benda benda macam ni kena rajin je. ye dak?

Kepada yang baru dalam berbelog neyh dah tak dak hal lah untuk ampa nak EARN banyak jugak kayh..
Credit to sherah sebab kerana dya lah aku dapat tau pasal Heartbeat neyh and aku daptar teros ! :D


FOLLOW STEP NEYH UNTUK MENDAFTAR :


1) Mula-mula klik sini dulu untuk ke website depa.


2) Then klik Icon Hearbeat seperti yang dibulatkan tu.


3) Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat berkenaan.


4) Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue.


5) Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah dibawah.


6) Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan dibawah) then isi kesemua maklumat yang diperlukan.


7) Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda. tick i agree and then klik continue.


8) Klik GET A CODE (seperti lampiran dibawah)


9) Copy Code yang anda kehendaki (bertanda merah bulat), ikut korang lah nak letak dia kat mana. kat sidebar ke. kat top sidebar ke. copy code yang sesuai ya.


10) Kalau nak check berapa earning korang. boleh Klik My HB!Affiliate


11) So lepas dah copy tu, macam biasa lah. Design > Add a Gadget > HTML/JavaScript > paste kan code yang korang dah dapat tadi > save. Then letak lah kat mana korang rasa orang lain senang nak klik. 
:)



Kacang goreng je kann ? Promote Heartbeat and ampa leyh dapat RM 0.04 per click. Jangan risau ye, status Gliteriti nuffnang ampa tak kan terganggu and takkn berubah okeyh sebabnya Heartbeat neyh just juai barang and depa buat neyh untuk advertising barangan tuh semata-mata :D

So mehla daftar ramai-ramai.. Yahuuuuu :)





Labels: ,



0like to eat this entry
Im Touched :'(
| 2:46 PM | 0 beautiful(s)

Huhuhuhuh.. Tak nak cakap banyaklahh.. Ampa tengoklah video neyh, betapa tak berperikemanusiaan manusia neyh atau dya neyh bukan manusia =_='




Labels:



0like to eat this entry
Tips Hilangkan Sakit Kepala Tradisional :D
Feb 24, 2011 | 5:41 PM | 0 beautiful(s)

Assalamualaikum.. As a surirumah hari neyh aku masak something yang baru lagi, Ayam lemon ape tahhh.. Nasib laa lauk tuh menjadi and anak-anak adik-adik aku suka makan :D Kepuasan gila bila tengok depa suka makan masakan aku.. Muahahahaha.. Dengan la perut aku cem sakit gila,actually area bawah perut tuhh.. Tiba-tiba je sakit sampai tak boleh nak berdiri pon..huhuhu.. Nasib laa dapat masak dengan baek.. Cewahhh, di bantu oleyh si Buwlan Chenta neyh haaa <3 ..


Since ramai yang selalu sakit kepala kan sekarang and normal dah pon sakit kepala tuh but kalau selalu nak makan ubat,panadol tuh semua memang tak bagos laa kann.. Lama-lama boleh dapat sakit lain pulak kalau asek makan ubat macam-macam.. Kannnn..

1) Boleh gunakan Bunga Raya.

Gaul-gaul bunga raya tuh dengan ayaq.. Then lumurkan atas kepala sampai basah kepala tuh.. Insyaallah sejuk nanti :D


2) Boleh gunakan asam jawa

Sama jugak gaul dengan ayaq sikit then lumoq ataih kepala or kat tempat sakit.. Ayaq asam jawa jugak boleh guna time demam.. Sama ja,lumoq satu badan kalau demam. Panaih semua boleh turun, Insyaallah dengan izin Allah :D


So boleh lah ampa try kayh if dah tak nak makan obat and nak kurangkan diri tuh dari asik sumbat ubat.
Yeay ! :D


Labels:



0like to eat this entry
Dumpling Ayam
Feb 22, 2011 | 9:09 PM | 0 beautiful(s)

Assalamualaikum ampa semuaa.. Sorry laa weyh , sangat ambik masa yang lama nak wat even satu post pon.. Apekah aku neyh spesis kura-kura cap ayam ke apa ntah laa.. Hahahah.. Malas dah sebati dalam hidup aku neyh weyh. Okelah tak nak merepek panjang-panjang. So sekarang aku nak share dgn ampa semua macam mana nak buat Dumpling Ayam..



Bahan-Bahan :


1 Paket Wan Tan Pastry (Kulit Dumpling)
1/2 Paket Ayam Cincang
1 Batang Carrot
1/2 @ 1 sudu lada hitam (ikot kesedapan masing-masing)
Garam secukup rasa 



Okeh.. Mula-mula sekali ampa sagat carrot tuh bg haluih.. Panaskan minyak dalam kuali then masukkan ayam cincang dulu.. Lepaih tuh masukkan carrot yang dah sagat tadi.. Masukkan lada hitam and garam ikut kesedapan mulut masing-masing..


Dah nampak semua sebati and masak, tutup api then angkat.. Okeh,lepas tuh amik skeping kulit dumpling boh ataih tapak tangan and cedok la bahan yang dah masak tadi tuh boh ataih kulit dumpling. Ikut saiz kulit dumpling tuh,kalau besaq boh banyak isi pon sedapp,kalau tak,pandai-pandai bajet. Then dah boh isi tuh,lembutkan tgk ampa untuk lilit ataih dya chantek-chantek macam gambaq bawah neyh :D



Lekatkan ataih dya tuh guna ayaq biasa ja :D Senang je kannn ?? Then dah siap semuaa, again panaskan minyak and goreng dumpling neyh.. Dah kekuningan and nampak dah masak boleyh la angkat and makan dengan sos ke,makan saja ka <3 Yahuuuu !!



Idea tambahan : Kalau ampa nak boh isi lain pon boleyh jugak, alaaa, macam buat popia jugak.. And actually dumpling lagi sedap kalau rebus kott :) Try la okeyh,sangat senang ! <3


Labels:



0like to eat this entry
Faceblog ? Gantikan Facebook Ke Weyh ?
| 7:36 PM | 0 beautiful(s)

Assalamualaikum semuaaaa.. Hehehe.. Faceblog ? Apa kebenda tuh weyhh? Mentang-mentangla facebook dah kata nak tutup neyh, tup tup timbul pulak Faceblog yang serba pink neyh.. Besemangat lah ak nk berfaceblog gini. HAHAHA. Sapa-sapa je yang bukak faceblog neyh sure tekejut gila engatkan facebook dah bertukar rupa ke hape. Actually Faceblog neyh ialah membina komuniti and menyatupadukan lagi bloggers semua. Acewahhh.. So mehla ramai-ramai bloggers join Faceblog kayh ! :D Aku rsa sure ramai yang dah tao pasal neyh tapi aku tak kira,aku nak jugak ! Nak jugak ! 

Klik pink cute icon tuh untuk join ! :D


SELAMAT DATANG DIUCAPKAN KEPADA SEMUA YANG SUDI HADIR KE THE FACEBLOG. TUJUAN FACEBLOG DIWUJUD IALAH ATAS DASAR UNTUK MENGUMPUL DAN MEMBINA SATU KOMUNITI BLOGGER KHUSUSNYA DI SELURUH MALAYSIA DAN DUNIA AMNYA. MARILAH KITA BERSATU DAN BERKERJASAMA DALAM MEMBANTU RAKAN-RAKAN BLOGGER KITA DI SELURUH MALAYSIA. SEPERTIFACEBOOK, KAMI JUGA MEMPUNYAI TUJUAN YANG SAMA IAITU MENJALINKAN HUBUNGAN YANG LEBIH ERAT ANTARA PARA BLOGGER DI SELURUH MALAYSIA SELARAS DENGAN TEMA YANG KAMI GUNAKAN IAITU SEAKAN-AKAN TEMAFACEBOOK. SERTAILAH KAMI DAN BERSAMA KITA MEMERIAHKAN DUNIA BLOG MALAYSIA.TERIMA KASIH




Labels: ,



0like to eat this entry
CONTEST HIJAB FASHIONISTA.
Feb 18, 2011 | 1:32 AM | 0 beautiful(s)

Salam kat semua readers :) Sekarang neyh aku nak mintak tolong jasa baik readers sekalian untuk vote aku. Aku ada join satu kontest neyh yang dianjurkan oleh Shawls Ayu Cinta.. Alhamdulillah aku skarang ada dalam top 50 dah. Tak jangka pon weyh sebab niat suka-suka je pun. So alang-alang dah top 50 neyh,aku nak mintak jasa baik readers untuk vote aku laa :) HEHEHE ( gedik gila,sila abaikan kegedikkan aku =_=' ).


1) LIKE link nihh 


Mehla vote ramai-ramai. HEHEH. Tanx ampa semuaaa :))




Labels:



2like to eat this entry
Kontest Blog Cun.Lawo.Kemas.
Feb 17, 2011 | 2:33 PM | 2 beautiful(s)

Assalamualaikum ampaa semuaaaa :) Lately aku dah jarang buat post,sebabnya bz yang terlampau menjaga anak-anak.Aisehhh :p So arini aku nak wat post untuk join kontest neyh. Saja-saja gedik nak join even blog aku burok je pun.Heheheh. So ampa semua pon mehla join sama kayh !!! <3



                                     

Click sini untuk ke kontest hebat neyh ! Kontest Blog Cun.Lawa.Kemas.


Tagged kan kat :
4) Aina


Labels:



0like to eat this entry
Credit To Huda Luna
Feb 12, 2011 | 10:06 PM | 0 beautiful(s)

Yeayy ! Aku dah ada menubar link kottt.. Besh-besh weyh.. Baru senang sket ampa nak usha belog niyh. 
So aku nak credit kat Huda Luna sebab tutorial niyh aku usha dari page dya. Banyak lagi benda besh-besh kat tutorial huda neyh,bukan tutorial jep tapi macam-macam. So singgah sana kayh :D

Tanx Huda Luna Yawww !!!








Labels:



0like to eat this entry
Boleh Ke Nak Sambut Valentine Day Niyh ??
| 3:12 PM | 0 beautiful(s)

Boleh ke kita nak sambut hari kekasih nihh weyh?? Zaman skarang niyh ramai dah orang Islam pun sambut valentine's neyh..Mau tak terikut nak sambut, ampa pi laa mana-mana sopink mall or mana-mana jelaa yang ada kedai-kedai ala-ala sweet gituhh,semua barang valentine's kottt. Wanaa pinkkkk, wana merahhh.. Semuaa kiut miut yee takk? Alaaa. Kalau just nak beli je tak pe laaa, tak perlu nak pi sambut-sambut niyh sumaaa. Dalam Islam kita tak leyh nak sambut hari valentine niyh. Banyak cerita yang tersebar tentang asal usul valentine niyh and  niyh antara versinyaa awat kita tak leyh nak sambut.


 Peristiwa sejarah yang dimulai ketika dahulu kala bangsa Romawi memperingati suatu hari besar setiap tanggal 15 Februari yang dinamakan Lupercalia. Peringatan hari besar ini dirayakan untuk menghormati Juno (Tuhan Wanita) dan Perkawinan, serta Pah (Tuhan dari Alam). pada saat itu digambarkan orang-orang muda (laki-laki dan wanita) memilih pasangannya secara diundi, kemudian mereka bertukar hadiah sebagai pernyataan cinta kasih. Dengan diikuti berbagai macam pesta dan hura-hura bersama pasangannya masing-masing.
Perayaan Lupercalia adalah rangkaian upacara pensucian di masa Romawi Kuno (13-18 Februari). Dua hari pertama, dipersembahkan untuk dewi cinta (queen of feverish love) Juno Februata. Pada hari ini, para pemuda mengundi nama–nama gadis di dalam kotak. Lalu setiap pemuda mengambil nama secara acak dan gadis yang namanya keluar harus menjadi pasangannya selama setahun untuk senang-senang dan obyek hiburan. Pada 15 Februari, mereka meminta perlindungan dewa Lupercalia dari gangguan srigala. Selama upacara ini, kaum muda melecut orang dengan kulit binatang dan wanita berebut untuk dilecut karena anggapan lecutan itu akan membuat mereka menjadi lebih subur.
Ketika agama Kristen Katolik menjadi agama negara di Roma, penguasa Romawi dan para tokoh agama katolik Roma mengadopsi upacara ini dan mewarnainya dengan nuansa Kristiani, antara lain mengganti nama-nama gadis dengan nama-nama Paus atau Pastor. Di antara pendukungnya adalah Kaisar Konstantine dan Paus Gregory I (lihat: The Encyclopedia Britannica, sub judul: Christianity). Agar lebih mendekatkan lagi pada ajaran Kristen, pada 496 M Paus Gelasius I menjadikan upacara Romawi Kuno ini menjadi Hari Perayaan Gereja dengan nama Saint Valentine’s Day untuk menghormati St.Valentine yang kebetulan mati pada 14 Februari (lihat: The World Book Encyclopedia1998).
The Catholic Encyclopedia Vol. XV sub judul St. Valentine menuliskan ada 3 nama Valentine yang mati pada 14 Februari, seorang di antaranya dilukiskan sebagai yang mati pada masa Romawi. Namun demikian tidak pernah ada penjelasan siapa “St. Valentine” termaksud, juga dengan kisahnya yang tidak pernah diketahui ujung-pangkalnya karena tiap sumber mengisahkan cerita yang berbeda. Menurut versi pertama, Kaisar Claudius II memerintahkan menangkap dan memenjarakan St.Valentine karena menyatakan tuhannya adalah Isa Al-Masih dan menolak menyembah tuhan-tuhan orang Romawi. Orang-orang yang mendambakan doa St.Valentine lalu menulis surat dan menaruhnya di terali penjaranya.
Versi kedua menceritakan bahwa Kaisar Claudius II menganggap tentara muda bujangan lebih tabah dan kuat dalam medan peperangan dari pada orang yang menikah. Kaisar lalu melarang para pemuda untuk menikah, namun St.Valentine melanggarnya dan diam-diam menikahkan banyak pemuda sehingga iapun ditangkap dan dihukum gantung pada 14 Februari 269 M (lihat: The World BookEncyclopedia, 1998). Kebiasaan mengirim kartu Valentine itu sendiri tidak ada kaitan langsung dengan St. Valentine. Pada 1415 M ketika the Duke of Orleans dipenjara di Tower of London, pada perayaan hari gereja mengenang St.Valentine 14 Februari, ia mengirim puisi kepada istrinya di Perancis. Kemudian Geoffrey Chaucer, penyair Inggris mengkaitkannya dengan musim kawin burung dalam puisinya (lihat: The Encyclopedia Britannica, Vol.12 hal.242 , The World Book Encyclopedia, 1998).
Lalu bagaimana dengan ucapan “Be My Valentine?” Ken Sweiger dalam artikel Should BiblicalChristians Observe It?” mengatakan kata “Valentine” berasal dari Latin yang berarti : “Yang Maha Perkasa, Yang Maha Kuat dan Yang Maha Kuasa”. Kata ini ditujukan kepada Nimrod dan Lupercus, tuhan orang Romawi. Maka disadari atau tidak, -tulis Ken Sweiger- jika kita meminta orang menjadi “to be my Valentine”. Dalam Islam hal ini tentu termasuk Syirik, artinya menyekutukan Allah. Adapun Cupid (berarti: the desire), si bayi bersayap dengan panah, adalah putra Nimrod, the hunter (dewa Matahari). Disebut tuhan Cinta, karena ia rupawan sehingga diburu wanita bahkan ia pun berzina dengan ibunya sendiri!

Allah SWT berfirman :“Dan janganlah kamu mengikuti apa yang kamu tidak mengetahui tentangnya. Sesungguhnya pendengaran, penglihatan dan hati, semuanya akan diminta pertangggungjawabnya? (QS. Al-Isra’ [17]: 36).


So sama-samalh kita jauhi diri kita dari budaya nih.Jangan main nak ikut je. Peace :D


Sumber : The World Book Encyclopedia 1998



Labels:



1like to eat this entry
6 Cara Nak Maintain Keremajaan Kulit Muka
| 3:47 AM | 1 beautiful(s)

Semua orang nak kulit muka yang cun melecun kan ? Kalau kulit muka ampa tak jaga dengan baik, makanya muka tuh cepatla nampak tua weyh.. Nak jaga muka bukannya sekadar ampa basuh muka jaa, tuh just nak tegangkan muka jaa. Ampa kenala amek berat dari semua segi, macam pakai pelembab kaa.. Haaaa.


So kalau nak kekal remaja,niyh ada 6 cara nak jaga muka :


1. Minum air kosong sebanyak 8 - 10 gelas sehari untuk mengekalkan kelembapan kulit. Kalau ampa nak minum lebih dari 10 gelas sehari pun boleh weyh, lagila bagos kann :D

2. Sebelum tidur, basuh muka ampa dengan air bersih. Kotoran dan bakteria yang tak dibersihkan tu boleh menyebabkan kulit berjerawat dan timbulnya garis penuaan pramatang. ( *aku jarang basoh muka malam kotttt =_=" )

3. Jangan lupa jugak cuci muka ampa tuhh sebelum beriadah ataupun bersenam. Kalau berpeluh nanti,  kurang la sikit jumlah kotoran serta bakteria yang terkumpul tuh nanti.

4. Amalkan 3 langkah penjagaan kulit muka. Firstly, cuci muka dengan air suam and gunakan pencuci yang berasaskan glycerin. Lepas cuci muka, gunakan penyegar (toner) dan disusuli dengan pelembap.

5. Makesure ampa protect kulit daripada kena sinaran matahari sebaik mungkin. Gunalah krim pelindung matahari SPF 15 bagi melindungi kulit terbakar dan masalah kedutan.

6. Akhir sekali, kalau ampa ada masalah kulit yang serius, pi cepat jumpa dengan pakar kulit atau dermatologis. Dapatkan khidmat nasihat depa tentang apa yang patut ampa buat.



* Picture ehsan dari Encik Yahoo *

Ahaaa.. Sure semua orang nak kulit yang maintain remaja kann ? So boleyh la ampa ikut cara nihhh :D
Hehehe.. Peringatan untuk aku jugak niyh.. Dahla aku jenis malas nak jaga-jaga mukaa neyh. Hehehe. Tak nak nampak tua cepat, laju-laju laa follow okeh.. Yeaaaayyyy !!

Labels:



0like to eat this entry
Thank You
Feb 11, 2011 | 2:14 AM | 0 beautiful(s)

'Thank You'  ! tanx la kat TV3 sebab tayang cite nih weyhh. Cite nih best gilaaaaaaaaaaaa ! 100 stars la kat cite nihhhh. Superbbbb !! Sapa yang gila cita korea rugi kalau tak tengok weyh. siyesss. Even orang yang tak minat pon leh jadi minat after layan cita neyh :)

Cite nih every monday-thursday pukoi 3 sampai pukoi 4 kat TV3.. Heheheh.. Tapi cite neyh dah abes pon ari slasa wituh..huhuhu. Tak puas weyh,rasa macam sat ja citaa neyh..




Life pasal Youngshin ( Gong Hyo Jin ) yang memang semangat gilaa lahh dengan anak dya ada aids bagai.. Then jumpa laki nih si Min Gi Suh ( Jang Hyuk sayang aku ) yang dah macam tak dak arah tuju lepaih gf dya mati. Lama-lama si Gi Suh ni jadi smangat balek sebab kan Youngshin <3 . And mulaaa macam-macam lagiii ~~ Alaaaa.. Conclusion nyer ampa try tengok ok cite niyh. Kompem ampa sukaaa weyhhh.. 

Awat? Sedeyh sebab ampa tak dapat nak layan dah citaa niyh kat tv? HEHEHEHE. Don worry la bebeh kuh skalian.. Nih,nih ampa amek link neyh,pi tengok pueh2 weyh ! hahah. Bukan setakat cite neyh ja weyh,belambak lagi kott. Gamaknya ampa ralik la weyh layan cita korea,jepun bagai dalam tuh.Heheheh.

http://www.mysoju.com/


* Errr.. Niyh Jang Hyuk sayang aku okeh :) Ampa nak amek yang lain.. hehehehe







( p/s : aku lapaq gilaa sekarang weyh ! nak spegeti boleyh tak? )





Labels:



2like to eat this entry
Ayam Lada Hitam Masam-Masam Manis
Feb 9, 2011 | 3:42 PM | 2 beautiful(s)

Hey ampa-ampa semuaaaa.. Dah lama aku tak datang mood rajen nak berbelog nihh haaa. Once dah rajen gini pe kata aku share resepi dengan ampa weyhh. Hehehe. Semenjak jadi surirumah sepenuh masa nih, aku rajin gila search segala bagai resepi kat internet. So,sapa-sapa yang rasa nak try something new, pe kata ampa search je kat internet. Banyak gila okeh resepi besh-besh !! So sekarang aku nak share laa dengan ampa oke. Aku letak nama resepi ni Ayam Lada Hitam Masam-Masam Manis. Okeh, now meh kita start :)


BAHAN UNTUK AYAM
1 sudu kecil garam

1 sudu kecil lada hitam

2 sudu tepung gandum

1 sudu tepung jagung

1 biji telur ayam

Perahan limau sunkist atau lemon


BAHAN SOS
1 ulas bawang besaq ( potong bulat-bulat )

7 ulas bawang putih

4-5 sudu lada hitam

1 ketoi chicken stock

1 biji tomato ( potong 6 )

2 sudu sos tiram

2 sudu kicap manis

2 sudu gula

Cendawan

Tepung jagung ( campoq sikit ayaq )

Perahan ayaq limau nipis

CARA - CARA
1) Perap ayam tuh dengan garam and lada hitam lebih kurang dalam 5 minit. Then, masukkan ayam yang ampa dah perap tuh dalam tepung gandum,tepung jagung and teloq yang dah diadun.

2) Dah adun-adun semua tuh tadi bagi rata,then goreng ayam tuh. Sambil dok goreng-goreng tuh, ampa perah jus limau sunkist or lemon. Kalau nak pakai limau nipis pon boleh je weyh.

3) Dah goreng sampai masak ayam tuh, angkat and boh tepi dulu nohhh.

4) Untuk sos pulak, ampa tumbuk bawang putih and lada hitam setengah halus and then tumis je teros.

5) Dah naik bau, masokkan pulak bawang besaq yang ampa dah potong bulat tadi. Then masokkan chicken stock, sos tiram, kicap manis, and ayaq.

6) Tambah gula biaq cukup rasa.

7) Then, masokkan tepung jagung untuk pekatkan sos tuh.

8) Masokkan tomato, cendawan and perahan air limau nipis.

9) Ampa tunggu dalam 1-2 minit and katop api. Angkat and siram sos tuh atas ayam yang dah goreng tadi.

Wewitttt. Dah siap pon weyhh. Nampak je macam payah, tapi seyes senang gilaa. Aku dah try buat pon and sambutan dari orang ramai, kaum kerabat amatlah memberangsangkan. HAHA. Ampa try la pulak weyh, pasti disayangi tiap insan. (aku dah mrepek ! =_=' ) Meh aku tunjok hasilnyaaa.. Jeng jeng jeng ........

                                                                










Labels:



0like to eat this entry
'Kucing Tiru'
| 12:54 AM | 0 beautiful(s)

Salam semuaaaa.. Apa habaq ampa semua weyh ? Dah berabad aku tak dak buat pape post =_='
Renduuu kott nak buat tapi biasalah aku,keBZan tahap melampau mengalahkan perdana menteri je nih haaa.
hehehe. Padahal ? Aku surirumah sepenuh masa je. hek. Apa-apa? Engat surirumah tak bz ka? Weyhhh, lagi bz kottt. Aku dah paham skang bz nyer macam mana.

Tetiba ja malam ni aku rasa nak berbelog, sebab nyer aku nak cerita kat ampa semua hal si 'KUCING TIRU' nih or dalam erti kata lain si 'COPYCAT'. Ahhh ! Demm gila bila sebut hal nih. Gerammmm ! So aku nak la luahkan kat ampa semuaaaa.

Yang aku faham laa kann copycat nih jenis manusia makhluk, yang suka sangat nak ikot orang lain. Maksud ikot tuh pulak macam si copycat nih suka sangat nak follow style orang,apa yang orang lain suka,ahh.. Pape jelaaa. Spesis nih jenis yang tak dak attitude sendiri. Kalau adored tuh lain weyh. Ni memang nak tiru sebijik sejebon. Dahla tiruu, nak buat macam dya yang mula-mula explore benda tuh.. Geram gila dengan makhluk ceni. Lagilahh kalau kawan sendiri yang ada sifat spesis nih =_=' . Kalau nak sangat tanya je aku dari nak membontot tak tentu pasal.

Ewaahhh. Kalau aku pakai ala-ala lady gaga agak-agak spesis nih nak follow tak aku? HAHAHA. Chill lah kayhhh. Make your own attitude ! Okies,think positive and last selamat beramal. zazzzzzzz !
















Labels:



OLDER || NEWER